Kundvagn Totalbeställning: €0.00
0
Inga produkter i kundvagnen
Catalog

Generisk Propecia–den Effektivaste och Populäraste Behandlingen av Håravfall

Vad är Propecia?

Manligt håravfall (s.k. androgen alopeci) är den vanligaste typen av hårförlust som uppstår någon gång i livet för de flesta män. Faktum är att tre av tio män vid 30 års ålder, och närmare hälften vid 50 års ålder är rätt skalliga. Följden blir att de får ett sämre självförtroende och känner sig oattraktiva.

För många av dessa män har Propecia kommit att bli den bästa lösningen i denna jobbiga situation. Det står klart att det idag är den effektivaste och populäraste behandlingen av manligt håravfall. Propecia stoppar hårförlust och stimulerar ny tillväxt på rekordtid.

Medicinen kan dock fort bli rätt dyr om man köper märkesvaror. Därför väljer fler och fler att använda generisk Propecia som ett billigare alternativ. 

Hur fungerar det?

Huvudingrediensen i denna medicin är finasterid, en syntetisk antiandrogen som hämmar dihydrotestosteron (DHT), vilket är huvudorsaken till manligt håravfall. Rötterna påverkas då inte längre av detta hormon och kan därför växa tillbaka till sin ursprungliga storlek igen. 1997 så godkände läkemedelsmyndigheten (FDA) i USA finasterid för behandling av manligt håravfall under varumärket Propecia. Det är fortfarande den första och enda tablett som är godkänd av FDA för detta ändamål.

Hur framgångsrikt är det?

Effektivitet är antagligen den största anledningen till att en produkt blir populär, och Propecia är inget undantag. Det är bevisat effektivt för behandling av manligt håravfall och fungerar bäst på kransområdet och hårlinjen. Enligt kliniska studier så lyckades 99 % av alla användare av Propecia antingen stoppa och/eller få återväxt av hår efter 2 års behandling. Medicinen börjar verka omedelbart och synliga resultat kan komma att synas redan efter 3 månaders användning.

Hur använder jag Propecia?

Många håravfallsbehandlingar smörjer man in i skalpen vilket kan leda till irritation och klåda. Många män har inte tålamodet att hålla på med detta en längre period. I detta fall har Propecia en stor fördel eftersom det bara är ett piller om dagen som inte irriterar magen och kan tas när man vill med ett glas vatten.

Vilka biverkningar finns det?

Detta är en stark medicin och kan orsaka vissa sexuella biverkningar (exempelvis impotens, låg sexlust, mindre utlösning) såväl som allergiska reaktioner (eksem, utslag, svullnad i ansikte och läppar). De goda nyheterna är att de flesta av dessa biverkningar förekommer väldigt lite eller inte alls i de flesta män. Enligt kliniska studier upplever färre än 2 % av männen de sexuella biverkningarna, och alla försvann direkt efter avslutad behandling.

Slutord

Propecia är den effektivaste behandlingen för manligt håravfall, och har blivit förstahandsvalet för miljontals män över hela världen. Även om det kan vara rätt dyrt så kostar den generiska versionen nästan 80 % mindre. Och du behöver inget recept för att köpa generisk Propecia online.

Comments of the article

Gillar du det? Säga om detta!